HomeMachinesEtiketteren en printenWeber laser-Alpha: een bedrukt etiket zonder printkop en inktlint

Weber laser-Alpha: een bedrukt etiket zonder printkop en inktlint

weber-logoWeber Marking Systems behoort tot de Bluhm-Weber Groep en heeft circa 1200 medewerkers met een hoofdkantoor in Duitsland en in de USA. Onze core business is al meer dan 77 jaar het bouwen van etiketteersystemen, inkjetsystemen, leveren van printers, inktlinten, printkoppen en service. Daarnaast hebben we meer dan 100 productielijnen wereldwijd om voor onze klanten de juiste etiketten te produceren. Wij zijn een machinebouwer in Nederland die ook zelf productielijnen heeft om etiketten te produceren. Qua machines dekken we de gehele markt af, van het eenvoudig aanbrengen van een label op een produkt, tot en met het highspeed etiketteren, waarbij elk produkt voorzien wordt van een etiket met unieke informatie.

Wij kijken per applicatie van de klant wat de juiste oplossing is, en brengen daar een advies op uit, waarbij we de Total Cost of Ownership bekijken. Dit wil zeggen dat wij het totaalplaatje van machine investering, servicekosten,  kosten van eventueel inktlint, het etiket en eventueel de daarbij benodigde printkoppen inzichtelijk maken.

Een unieke oplossing is de laser-alpha. Door middel van een laser wordt er een afdruk gegenereerd op een etiket. Hierdoor vervallen de kosten voor de printer, printkop en inktlint. Dit kan zeer interessant zijn voor klanten die geen productiestop wensen en op jaarbasis veel printer koppen slijten. Afhankelijk van de fabrikant en type kan dit aardig in de papieren lopen en is de laser-alpha een heel goed alternatief.

weber_alpha_laser

Voor meer informatie:
Swen van Kuetsem
Weber Marking Systems
Steurstraat 19
1317 NZ Almere
T (036) 534 52 54
F (036) 534 56 59
www.webermarking.nl
swen@webermarking.nl