HomeNieuwsBeurzen en evenementenWat was er allemaal te zien op de Emballage?

Wat was er allemaal te zien op de Emballage?

Het Parc des Expositions Paris-Nord Villepinte stond afgelopen week volledig in het teken van de veertigste editie van de Emballage, de op een na grootste verpakkingsbeurs van Europa. De organisatie verwachtte 90.000 bezoekers uit meer dan 100 landen wereldwijd en kwam hiermee alles behalve bedrogen uit: de beurs trok 89.244 bezoekers.

Klik hier voor de fotoreportage…

Van deze groep was circa 80% bevoegd om beslissingen te nemen en had om en nabij 70% ook daadwerkelijk investeringsplannen. De bezoekers konden op de Emballage terecht bij meer dan 1300 exposanten uit meer dan 44 landen, waarvan om en nabij 300 exposanten dit jaar voor het eerst deelnamen aan de Emballage. Nederland stond ook dit jaar weer in de top-10 van deelnemende landen.

Franse vakbeurzen kenmerken zich volgens Coen Rosdorff van Promosalons, dat promotie, exposanten- en bezoekerswerving doet in opdracht van de beursorganisatie, traditiegetrouw door een uitgebreid randprogramma. De veertigste editie van de Emballage had dan ook een programma vol ontmoetingen en noviteiten.

Maar wat was er allemaal te zien op de Emballage? De redactie van PackOnline.nl was afgelopen week uiteraard aanwezig op de Emballage in Parijs en maakte een fotoreportage van onder andere innovaties, exposanten en bezoekers.

Klik hier voor de fotoreportage…

De eerstvolgende editie van de Emballage is over twee jaar: van 17 t/m 20 november 2014 om precies te zijn.

Kijk voor meer informatie op www.emballageweb.com of klik hier voor de fotoreportage.