HomeNieuwsBeurzen en evenementenWaste2Materials verbindt uitdagingen verpakkings- en recyclingsector

Waste2Materials verbindt uitdagingen verpakkings- en recyclingsector

De eerste editie van het unieke jaarcongres Waste2Materials komt voort uit twee reeds bestaande congressen: Afval & Recycling Industrie en Packaging Industry. Met Waste2Materials voegt Management Producties bovengenoemde congressen samen en creëert een platform om de samenwerking in de gehele keten te bevorderen.

In het programma is aandacht voor systeemdenken en ketenverantwoordelijkheid, maar ook voor concrete cases uit de praktijk. Het centrale thema luidt: “De (business) uitdagingen van de gesloten keten: recyclen, produceren en verpakken”.

Waste2Materials zoomt deze dag met topsprekers in op onder andere ketenverantwoordelijkheid: wie gaat het betalen, transitie naar de circulaire samenleving en chemisch recyclen als oplossing voor het plasticafvalprobleem.

U hoort deze dag onder andere Derk Loorbach van Erasmus Universiteit, Richard Kooloos van ABN Amro, Jaap Wassink van Coca-Cola Enterprises Nederland, Helena Braun van  Europese Commissie, Otto de Bont van Renewi, Wieger Droogh van SUEZ Recycling en Liliane van Heteren van Albert Heijn.

De verpakkings- en recyclingsector hebben verbindende uitdagingen. Laat u ook inspireren en informeren en vergroot uw businesskansen. Mis dit unieke event niet en verzeker u van uw plaats!

www.waste2materials.nl