Home Nieuws Beurzen en evenementen Waste2Materials verbindt hele keten aan elkaar tijdens event op 28 mei

Waste2Materials verbindt hele keten aan elkaar tijdens event op 28 mei

De negende editie van Afval & Recycling Industrie heet voortaan Waste2Materials. Dit topevent op 28 mei verbindt de hele keten aan elkaar: producent, verpakker, logistiek, recycling en de industrie.

Trots is organisator Management Producties op de vele complimenten die het inmiddels ontvangen heeft voor het programma. Waste2Materials brengt leiders en experts uit de hele keten samen om in te gaan op de uitdagingen en oplossingen.

U mag daar natuurlijk niet ontbreken. Bent u erbij in Rotterdam? U hoort sprekers als Derk Loorbach (Erasmus Universiteit), Liliane van Heteren (Albert Heijn), Arnoud Passenier (Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat), Richard Kooloos (ABN Amro), Helena Braun (European Commission), Otto de Bont (Renewi), Jaap Wassink (Coca-Cola Enterprises Nederland), Ard Bossema (Koninklijke Grolsch), Gerbert Romijn (Centraal Planbureau), Wieger Droogh (SUEZ Recycling and Recovery Netherlands) en Mark Groot Wassink (Koninklijke Auping).

Er is al grote belangstelling. Bekijk de lijst van deelnemers die zich reeds hebben ingeschreven om interactief met elkaar na te denken over de toekomst. Reserveer uw plaats op en ontmoet ruim 150 directeuren en managers uit de hele keten.

www.waste2materials.nl