HomeMachinesEtiketteren en printenVWS Nederland weegt, etiketteert en sorteert spitskolen met Octopus Ace

VWS Nederland weegt, etiketteert en sorteert spitskolen met Octopus Ace

VWS Nederland heeft onlangs een Octopus Ace geleverd voor het wegen, etiketteren en vervolgens sorteren van spitskolen in verschillende gewichtsklassen. De geleverde machine is opgebouwd uit roestvaststaal en bevat geavanceerde Electro Magnetic Force Restoration (EMFR) weegtechnologie die de producten nauwkeurig en snel weegt.

De lijn is speciaal voor producten als spitskool en broccoli, die rollen en niet stabiel zijn, uitgevoerd met transportbanden in V-vorm voor nauwkeurig transporteren. De automatische printers met geavanceerd afblaassysteem, verzorgen vervolgens de exacte positionering van het etiket op de producten.

Met ‘state of the art’-software wordt de invoer van verschillende gewichtsklassen van de producten en de aansturing van meerdere rejectors op de sorteerbaan vanaf de touchscreen terminal geregeld. Met de standaard ethernet interface is het mogelijk de machine op afstand te bedienen en/of in een netwerk te koppelen. Ook met deze uitvoering van de Octopus Ace toont VWS Nederland aan de nieuwe standaard te zetten in het volautomatisch wegen, uitprijzen en etiketteren.

VWS Nederland verzorgt de verkoop, installatie, aftersales en service op de door haar geleverde systemen. Daar waar gewenst realiseert VWS Nederland specifieke maatwerkoplossingen. Naast kwaliteit van de producten, kennis en flexibiliteit onderscheidt het bedrijf zich op het gebied van aftersales en service. Met een team van gekwalificeerde servicemonteurs, netwerk- en softwarespecialisten verzorgt VWS Nederland vanuit haar moderne pand of op locatie bij de klant een adequate service.

Kijk voor meer informatie op www.vwsnederland.nl.