Home Machines Etiketteren en printen VWS Nederland weegt en etiketteert ook onstabiele producten

VWS Nederland weegt en etiketteert ook onstabiele producten

VWS Nederland heeft onlangs een weeg- en etiketteerlijn van het type Octopus Ace geleverd voor het wegen, etiketteren en vervolgens sorteren van kool in verschillende gewichtsklassen. De lijn is speciaal voor producten als spitskool en broccoli, die rollen en dus niet stabiel zijn, uitgevoerd met banden in V-vorm. De geleverde machine is opgebouwd uit roestvaststaal en bevat onder andere de geavanceerde weegtechnologie Electro Magnetic Force Restoration (EMFR), die de producten nauwkeurig en snel weegt.

“Kool is een zeer onstabiel product, maar de geavanceerde weegtechnologie en ultramoderne automatische printers met blaasapplicator kan het systeem een ​​snelheid tot 70 à 80 stuks per minuut aan”, vertelt directeur Patrick van der Vegt van VWS Nederland.

VWS Nederland is gespecialiseerd in wegen, etiketteren en automatiseren, verzorgt de verkoop, installatie, aftersales en service op de door haar geleverde systemen. Daar waar gewenst realiseert VWS Nederland specifieke maatwerkoplossingen.

“Naast kwaliteit van de producten, kennis en flexibiliteit onderscheiden wij ons op het gebied van aftersales en service. Met een team van gekwalificeerde servicemonteurs, netwerk- en softwarespecialisten verzorgen wij vanuit ons moderne pand of op locatie bij de klant een adequate service”, vertelt Patrick van der Vegt.

www.vwsnederland.nl