HomeMachinesEtiketteren en printenVWS Nederland weegt en etiketteert hele hammen in Verenigde Staten

VWS Nederland weegt en etiketteert hele hammen in Verenigde Staten

VWS Nederland heeft momenteel twee Octopus Ace weeg- en etiketteersystemen gereed voor levering aan een klant in de Verenigde Staten, die het eerste van in totaal drie systemen reeds heeft ontvangen. “De klant gaat deze systemen gebruiken om hele hammen te wegen en vervolgens handmatig te etiketteren. Na het wegen worden de producten middels een flipper verdeeld over twee uitvoerbanen. Iedere uitvoerbaan is voorzien van twee printers, waardoor bij het einde van de etiketrol automatisch wordt overgeschakeld op de andere printer en er geen productiestilstand plaatsvindt. Bovendien zijn alle systemen voorzien van een rejector, waardoor producten boven of onder een bepaald gewicht automatisch kunnen worden uitgestoten”, legt directeur Patrick van der Vegt van VWS Nederland uit.

Vanuit een modern pand in Schaijk produceert en levert VWS Nederland roestvrijstalen weeg- en etiketteersystemen, die indien gewenst kunnen worden gekoppeld aan het ERP-systeem van de klant en worden uitgebreid met diverse inspectiesystemen, voor met name de voedingsmiddelenindustrie. Patrick van der Vegt: “Al onze systemen worden zowel hard- als softwarematig in eigen beheer ontwikkeld. Om de kwaliteit van de systemen te borgen, bouwen we deze allemaal in onze uitstekend geoutilleerde productieruimte in Schaijk. Zo weten we precies wat er de deur uitgaat en vinden klanten bij ons alles onder één dak.”

VWS Nederland heeft met zijn team samen meer dan 150 jaar ervaring in wegen en etiketteren. “We zijn met ons team van professionele en gemotiveerde medewerkers daardoor een innovatieve en betrouwbare partner. Niet voor niets hebben bedrijven van klein tot groot ons hun vertrouwen reeds geschonken en behoren zij tot onze gestaag groeiende groep tevreden klanten. Er zijn al volop systemen van ons operationeel in onder andere Nederland, België, Engeland, Noord- en Zuid-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland”, besluit Patrick van der Vegt.

www.vwsnederland.nl