HomeMachinesAandrijven en besturenVWS Nederland toont systemen voor het eerst op Empack Brussel

VWS Nederland toont systemen voor het eerst op Empack Brussel

vws-1

VWS Nederland, gespecialiseerd in wegen, etiketteren en automatiseren, neemt dit jaar voor het eerst deel aan de beurs Empack in Brussel en zal daar onder andere de “OCTOPUS” weegterminal en in eigen beheer ontwikkelde software, de high speed weeg-, prijs- en etiketteersystemen van Gemini en de volautomatische LP400 etiketteersystemen tonen.

vws-logo“OCTOPUS” weegterminal en software

Een in roestvaststaal opgebouwde industriële touch screen weeg- en registratieterminal. Geschikt voor aansluiting in een netwerk en koppeling aan diverse weegapparatuur, barcodelabelprinters, scanners, etc. Met de door VWS Nederland ontwikkelde software is het mogelijk uw productieproces optimaal te laten verlopen.

vws-empack-1

“Gemini” weeg,- prijs- en etiketteersystemen

Deze PC gebaseerde high speed weeg,- prijs- en etiketteersystemen zijn modulair opgebouwd en kunnen worden voorzien van meerdere boven- en onderprinters en ‘C -labelling’. Een overzichtelijk touch screen garandeert een eenvoudige bediening. De systemen zijn met onze software centraal aan te sturen.

vws-empack-2

LP400 etiketteersystemen

De LP400 volautomatische etiketteersystemen voor het in lijn bedrukken en aanbrengen van etiketten worden in tal van industrieën toegepast. Het overzichtelijk display en navigatorpad voorziet in een eenvoudige bediening. Etikettering tot 120 producten per minuut geschiedt door middel van een geavanceerd afblaassysteem. Met de door ons ontwikkelde software kunnen de systemen centraal worden aangestuurd.

vws-empack-3

Alles onder één dak

VWS Nederland verzorgt de verkoop, installatie en aftersales service op de door ons geleverde systemen. Daar waar gewenst, realiseren wij specifiek maatwerkoplossingen.

Empack Brussel 2011 – Stand G100

Kijk voor meer informatie op www.vwsnederland.nl of stuur een e-mail naar info@vwsnederland.nl.