HomeThema'sEmpack Den Bosch 2013VWS Nederland ontvangt opdracht voor levering etiketteersystemen aan Sligro Food Group

VWS Nederland ontvangt opdracht voor levering etiketteersystemen aan Sligro Food Group

VWS Nederland, gespecialiseerd in wegen, etiketteren en automatiseren, heeft opdracht gekregen voor de levering van meerdere etiketteersystemen aan CuliVers, de convenience-specialist van Sligro Food Group. “In de productiefaciliteiten in Eindhoven worden maaltijden en maaltijdcomponenten geproduceerd. We mogen hier systemen voor C-labelling en onderetikettering leveren”, aldus Patrick van der Vegt, directeur van VWS Nederland. “Na informatie bij onze klanten te hebben ingewonnen en een referentiebezoek aan één van hen was men overtuigd van onze expertise op dit vlak.”

VWS Nederland verzorgt de verkoop, installatie, aftersales en service op de door haar geleverde systemen. Daar waar gewenst realiseert VWS Nederland specifieke maatwerkoplossingen. “Naast kwaliteit van de producten, kennis en flexibiliteit onderscheiden wij ons op het gebied van aftersales en service. Met een team van gekwalificeerde servicemonteurs, netwerk- en softwarespecialisten verzorgen wij wij vanuit ons moderne pand of op locatie bij de klant een adequate service”, aldus Patrick van der Vegt.

VWS Nederland toont haar oplossingen op het gebied van wegen, etiketteren en automatiseren op de Empack, die op 26 en 27 maart wordt gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch. U bent van harte welkom op stand B100. Bezoek voor meer informatie alvast de nieuwe website van VWS Nederland: www.vwsnederland.nl.

Empack Den Bosch 2013 – Stand B100

Voor meer informatie:
Patrick van der Vegt
VWS Nederland
Hoogschaijksestraat 25
5374 EC Schaijk
T +31 (0)88 03 03 100
F +31 (0)88 03 03 101
www.vwsnederland.nl
info@vwsnederland.nl