HomeMachinesEtiketteren en printenVWS Nederland levert op maat gemaakte etiketteersystemen

VWS Nederland levert op maat gemaakte etiketteersystemen

VWS Nederland heeft opdracht gekregen voor de levering van twee op maat gemaakte etiketteersystemen aan een klant in het Verenigd Koninkrijk. De systemen, bestaande uit roestvaststalen frames met transportbanden, hebben ieder twee LA400 etikettendispensers aan de bovenzijde en twee LA500 etikettendispensers aan de onderzijde.

“De dispensers aan de bovenzijde zijn allen voorzien van codeersystemen ten behoeve van het afdrukken van houdbaarheidsdata, lot-codes en dergelijke. De dispensers aan de onderzijde beschikken over een zogenaamde Folding System voor het 90 graden ‘omzetten’ van het etiket dat is aangebracht aan de onderzijde, ook aan de zijkant van de verpakking te hebben. De systemen zijn voorzien van ‘ping pong’-software voor het om en om aansturen van de etikettendispensers en voor het automatisch overschakelen van dispenser bij het einde van de etiketrol. Dit alles met een snelheid van 100 verpakkingen per minuut”, vertelt Patrick van der Vegt van VWS Nederland.

Vanuit een modern pand in Schaijk produceert en levert VWS Nederland roestvrijstalen weeg- en etiketteersystemen, die indien gewenst kunnen worden gekoppeld aan het ERP-systeem van de klant en worden uitgebreid met diverse inspectiesystemen, voor met name de voedingsmiddelenindustrie. Patrick van der Vegt: “Al onze systemen worden zowel hard- als softwarematig in eigen beheer ontwikkeld. Om de kwaliteit van de systemen te borgen, bouwen we deze allemaal in onze uitstekend geoutilleerde productieruimte in Schaijk. Zo weten we precies wat er de deur uitgaat en vinden klanten bij ons alles onder één dak.”

VWS Nederland heeft met zijn team samen meer dan 150 jaar ervaring in wegen en etiketteren. “We zijn met ons team van professionele en gemotiveerde medewerkers daardoor een innovatieve en betrouwbare partner. Niet voor niets hebben bedrijven van klein tot groot ons hun vertrouwen reeds geschonken en behoren zij tot onze gestaag groeiende groep tevreden klanten. Er zijn al volop systemen van ons operationeel in onder andere Nederland, België, Engeland, Duitsland, Noord- en Zuid-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland”, besluit Patrick van der Vegt.

www.vwsnederland.nl