HomeMachinesEtiketteren en printenVWS Nederland introduceert klein maar geavanceerd etiketteersysteem

VWS Nederland introduceert klein maar geavanceerd etiketteersysteem

VWS Nederland, gespecialiseerd in wegen, etiketteren en automatiseren, introduceerde onlangs de uitbreiding van haar Octopus-serie aan weeg- en etiketteersystemen en hiermee is de ‘Octopus family' voltallig. “Onze nieuwe weeg-, prijs- etiketteermachine Octopus Max is de kleine, maar net zo geavanceerde broer van de Octopus Ace”, vertelt Graham Dorney bij de introductie van de Octopus Max.

De Octopus-serie is volgens hem de nieuwe standaard in het volautomatisch weeg-prijs-etiketteren. “De Octopus-serie omvat onder andere geavanceerde Electro Magnetic Force Restoration (EMFR) weegtechnologie, overzichtelijk 19″ ‘Icon driven’ touch screen, background Image Support (BIS), etiket- en productafbeeldingen op scherm, product traceerbaarheid, afdruk GS1 databar en ingrediëntendeclaraties conform wettelijke etiketteringsvoorschriften, Windows True Type Fonts, NEXUS etiketontwerp software, volledige e-merk registratie en rapportage en een Open interface (XML) voor koppeling ERP systemen. Natuurlijk is het systeem geheel in roestvaststaal opgebouwd”, stelt Graham Dorney.

VWS Nederland verzorgt de verkoop, installatie, aftersales en service op de door haar geleverde systemen. Daar waar gewenst realiseert VWS Nederland specifieke maatwerkoplossingen. “Naast kwaliteit van de producten, kennis en flexibiliteit onderscheiden wij ons op het gebied van aftersales en service. Met een team van gekwalificeerde servicemonteurs, netwerk- en softwarespecialisten verzorgen wij vanuit ons moderne pand of op locatie bij de klant een adequate service”, besluit Graham Dorney.

Kijk voor meer informatie op www.vwsnederland.nl.