HomeMachinesEtiketteren en printenVWS Nederland installeert zevental lijnen bij Hoogvliet Centrale Slagerij

VWS Nederland installeert zevental lijnen bij Hoogvliet Centrale Slagerij

Hoogvliet startte in januari 2018 met de bouw van een distributiecentrum, servicecentrum en slagerij ineen in Bleiswijk. Het pand staat op een totale oppervlakte van 72.000 m2. Ook de Centrale Slagerij van Hoogvliet maakt inmiddels onderdeel uit van deze nieuwbouw, waardoor Hoogvliet beschikt over een moderne centrale slagerij die voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden, een zeer efficiënt proces mogelijk maakt en gereed is voor alle huidige en toekomstige voedselveiligheidsnormen.

VWS Nederland heeft onlangs een zevental weeg- en etiketteerlijnen van het type Octopus Ace geïnstalleerd in de nieuwe Centrale Slagerij van Hoogvliet in Bleiswijk. “De aan Hoogvliet Centrale Slagerij geleverde lijnen met dubbele boven- en onderprinters en automatische dispensers voor reclame-etiketten zijn gekoppeld aan het ERP-softwarepakket van Hoogvliet. Deze order geeft wederom aan dat er vanuit de markt vraag is naar onze kennis en flexibiliteit”, blikt Patrick van der Vegt, directeur van VWS Nederland, terug op het recente project bij Hoogvliet.

Al twintig jaar specialiseert VWS Nederland zich in wegen, etiketteren en automatiseren, maar de ervaring van de mensen achter het bedrijf gaat zelfs veel verder terug. Patrick van der Vegt: “We hebben inmiddels 18 man in dienst met samen meer dan 150 jaar ervaring in wegen en etiketteren. Met ons team van professionele en gemotiveerde medewerkers zijn we daardoor een innovatieve en betrouwbare partner. Niet voor niets hebben bedrijven van klein tot groot ons hun vertrouwen reeds geschonken en behoren zij tot onze gestaag groeiende groep tevreden klanten. Er zijn al volop systemen van ons operationeel in onder andere Nederland, België, Engeland, Noord- en Zuid-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland.”

Vanuit een modern pand in Schaijk produceert en levert VWS Nederland roestvrijstalen weeg- en etiketteersystemen, die indien gewenst kunnen worden gekoppeld aan het ERP-systeem van de klant en worden uitgebreid met diverse inspectiesystemen, voor met name de voedingsmiddelenindustrie. “Al onze systemen worden zowel hard- als softwarematig in eigen beheer ontwikkeld. Om de kwaliteit van de systemen te borgen, bouwen we deze allemaal in onze uitstekend geoutilleerde productieruimte in Schaijk. Zo weten we precies wat er de deur uitgaat en vinden klanten bij ons alles onder één dak”, besluit Patrick van der Vegt.

www.vwsnederland.nl