HomeMachinesEtiketteren en printenVWS Nederland installeert nieuwe etiketteersystemen bij Broflow

VWS Nederland installeert nieuwe etiketteersystemen bij Broflow

Drie stuks LPX500_vac onderetiketteermachines met thermo-transferprinter etiketteren in lijn, volautomatisch sinds half mei de verschillende verpakkingen bij Broflow in Haarsteeg. Het tuinbouwbedrijf Broflow in Haarsteeg teelt heerlijke verse en gezonde groenten in de vollegrond, waaronder bleekselderij en ijsbergsla.

“In onze moderne verpakkingsafdeling worden de producten van eigen teelt, maar ook groenten en fruit van onze toeleveranciers, verpakt en geëtiketteerd”, aldus John van de Broek, eigenaar van Broflow. “Gezien onze jarenlange prettige samenwerking hebben we weer voor de systemen van VWS Nederland gekozen. Zij ontwikkelen de juiste machines voor verpakkingsbedrijven zoals wij.”

De nieuwe LPX500 etikettenprinters zijn voorzien van de laatste ontwikkelingen als het gaat om print technologie en aansturingsmogelijkheden. “Onze oude etiketbestanden kunnen gewoon gebruikt worden met deze nieuwe LPX500 etikettenprinters en dat scheelt een hoop extra programmeerwerk”, vertelt Antoine van Engelen, supervisor van de verpakkingsafdeling. “Ook de Ribbon Save-functie op deze LPX500 is een hele verbetering, want we verbruiken nu echt veel minder lint. Ook nog eens goed voor het milieu.”

VWS Nederland, gespecialiseerd in wegen, etiketteren en automatiseren, heeft meerdere etiketteer- en weegsystemen geleverd bij verschillende kleine en grote verpakkingsbedrijven in de AGF-industrie en kan door eigenbouw de wensen van de klant verwezenlijken.

www.vwsnederland.nl