HomeMachinesEtiketteren en printenVWS Nederland installeert nieuwe etiketteersystemen bij Bakkerij Fuite

VWS Nederland installeert nieuwe etiketteersystemen bij Bakkerij Fuite

Na de voorbereiding en succesvolle introductie van de nieuwe huisstijl is er bij Bakkerij Fuite voor gekozen om ook alle verpakkingen van een nieuw design te voorzien. Een belangrijk onderdeel van de verpakking is het etiket. Er is daarom gekozen om het 10 jaar oude etiketteersysteem, ook geleverd door VWS Nederland, op beide productielijnen te vervangen door een compleet nieuw etiketteersysteem.

Bakkerij Fuite heeft opnieuw voor VWS Nederland als leverancier van deze systemen gekozen. Klaas Fuite: “VWS Nederland is sinds jaren een goede en betrouwbare partner, levert de gewenste apparatuur en is ook in staat ons klantgerichte software te leveren.”

Op de twee productielijnen komen twee stuks LP500-Twin opstellingen te staan. In totaal vier printers per lijn en gekoppeld aan een door VWS Nederland eerder geleverde Octopus bedieningsterminal, waarmee de operator snel, per printer een artikel (PLU) kan selecteren en de printers kan aansturen.

Gezien de afnemers van Bakkerij Fuite, met extreem korte leadtimes, is de omsteltijd cruciaal. VWS Nederland heeft in samenwerking met Bakkerij Fuite daarvoor speciale software ontwikkeld. Mede door de koppeling met het AFAS ERP-pakket zijn de gegevens op het etiket altijd actueel.

www.vwsnederland.nl