HomeMachinesEtiketteren en printenVWS Nederland installeert eerste van drie controlewegers bij relatie in Betuwe

VWS Nederland installeert eerste van drie controlewegers bij relatie in Betuwe

VWS Nederland, gespecialiseerd in wegen, etiketteren en automatiseren, installeerde bij een relatie in de Betuwe onlnags de eerste van drie nieuwe Libra controlewegers. “De Libra wordt volledig in eigen huis ontwikkeld en gebouwd en is speciaal ontwikkeld voor onder andere de AGF-sector, waar eenvoudige en robuuste machines gewenst zijn”, vertelt directeur Patrick van der Vegt van VWS Nederland.

De Libra controleweger is voor diverse toepassingen inzetbaar: van eenvoudige weger voor het controleren van producten op boven- en ondergewicht tot weger met complete e-merk registratie. Patrick van der Vegt: “Een overzichtelijke terminal, eenvoudige bediening, managementinformatie direct afleesbaar op het scherm, robuust uitgevoerd in roestvaststaal, voorzien van afneembare transportbanden, rejectie door middel van airjet of flipper/rejector, diverse weegvermogens beschikbaar en voorzien van e-merk registratie.”

VWS Nederland verzorgt de verkoop, installatie, aftersales en service op de door haar geleverde systemen. Daar waar gewenst realiseert VWS Nederland specifieke maatwerkoplossingen. “Naast kwaliteit van de producten, kennis en flexibiliteit onderscheiden wij ons op het gebied van aftersales en service. Met een team van gekwalificeerde servicemonteurs, netwerk- en softwarespecialisten verzorgen wij vanuit ons moderne pand of op locatie bij de klant een adequate service”, besluit Patrick van der Vegt.

www.vwsnederland.nl