HomeMachinesInspecterenVWS Nederland installeert eerste eigen checkwegers naar volle tevredenheid

VWS Nederland installeert eerste eigen checkwegers naar volle tevredenheid

VWS Nederland, gespecialiseerd in wegen, etiketteren en automatiseren, introduceerde onlangs de volledig in eigen huis ontwikkelde en gebouwde checkweger Libra. De eerste checkwegers zijn inmiddels naar volle tevredenheid geïnstalleerd bij klanten in onder andere de AGF-sector.

De Libra checkweger is voor diverse toepassingen inzetbaar: van eenvoudige weger voor het controleren van producten op boven- en ondergewicht tot weger met complete e-merk registratie. “Een overzichtelijke terminal, eenvoudige bediening, managementinformatie direct afleesbaar op het scherm, robuust uitgevoerd in roestvaststaal, voorzien van afneembare transportbanden, rejectie door middel van airjet of flipper/rejector, diverse weegvermogens beschikbaar en voorzien van e-merk registratie”, somt directeur Patrick van der Vegt van VWS Nederland een aantal sterke punten van de Libra checkweger op.

VWS Nederland verzorgt de verkoop, installatie, aftersales en service op de door haar geleverde systemen. Daar waar gewenst realiseert VWS Nederland specifieke maatwerkoplossingen. “Naast kwaliteit van de producten, kennis en flexibiliteit onderscheiden wij ons op het gebied van aftersales en service. Met een team van gekwalificeerde servicemonteurs, netwerk- en softwarespecialisten verzorgen wij vanuit ons moderne pand of op locatie bij de klant een adequate service”, besluit Patrick van der Vegt.

Kijk voor meer informatie op www.vwsnederland.nl.