HomeMachinesEtiketteren en printenVWS etiketteert kwetsbare producten met geavanceerd afblaassysteem

VWS etiketteert kwetsbare producten met geavanceerd afblaassysteem

VWS Nederland heeft voor het in lijn, snel en nauwkeurig etiketteren van producten het LP500 etiketteersysteem ontwikkeld. “Dankzij ons geavanceerde afblaassysteem, dat zich reeds jaren heeft bewezen in de voedingsmiddelenindustrie, is dit systeem ook uitermate geschikt voor het etiketteren van kwetsbare producten. Hierbij moeten productbeschadigingen absoluut worden voorkomen en mag het product bij het etiketteren niet worden aangeraakt”, legt directeur Patrick van der Vegt van VWS Nederland uit.

Vanuit een modern pand in Schaijk produceert en levert VWS Nederland roestvrijstalen weeg- en etiketteersystemen, die indien gewenst kunnen worden gekoppeld aan het ERP-systeem van de klant en worden uitgebreid met diverse inspectiesystemen, voor met name de voedingsmiddelenindustrie. Patrick van der Vegt: “Al onze systemen worden zowel hard- als softwarematig in eigen beheer ontwikkeld. Om de kwaliteit van de systemen te borgen, bouwen we deze allemaal in onze uitstekend geoutilleerde productieruimte in Schaijk. Zo weten we precies wat er de deur uitgaat en vinden klanten bij ons alles onder één dak.”

VWS Nederland heeft inmiddels 18 man in dienst met samen meer dan 150 jaar ervaring in wegen en etiketteren. “We zijn met ons team van professionele en gemotiveerde medewerkers daardoor een innovatieve en betrouwbare partner. Niet voor niets hebben bedrijven van klein tot groot ons hun vertrouwen reeds geschonken en behoren zij tot onze gestaag groeiende groep tevreden klanten. Er zijn al volop systemen van ons operationeel in onder andere Nederland, België, Engeland, Noord- en Zuid-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland”, besluit Patrick van der Vegt.

www.vwsnederland.nl