Home Machines Etiketteren en printen VWS Nederland ervaart vraag naar kennis en flexibiliteit vanuit markt

VWS Nederland ervaart vraag naar kennis en flexibiliteit vanuit markt

VWS Nederland, gespecialiseerd in wegen, etiketteren en automatiseren, verzorgt de verkoop, installatie, aftersales en service op de door haar geleverde systemen. Daar waar gewenst realiseert VWS Nederland specifieke maatwerkoplossingen.

Naast kwaliteit van de producten, kennis en flexibiliteit onderscheidt VWS Nederland zich op het gebied van aftersales en service. “Met een team van gekwalificeerde servicemonteurs, netwerk- en softwarespecialisten verzorgen wij vanuit ons moderne pand of op locatie bij de klant een adequate service”, stelt directeur Patrick van der Vegt van VWS Nederland.

Zo ontving VWS Nederland na een succesvolle implementatie van een weeg- en etiketteersysteem van het type Octopus Max onlangs de opdracht voor het leveren van een tweede systeem voor het wegen en vervolgens in lijn aan de onder- en bovenzijde etiketteren.

De aan een grote klant in België geleverde lijnen met boven- en onderprinters zijn gekoppeld aan het ERP-pakket van de softwareleverancier van de producent. “Deze order geeft aan dat er ook vanuit deze markt vraag is naar onze kennis en flexibiliteit. Naast de kwaliteit van onze producten onderscheiden we ons met name op het gebied van flexibiliteit en service”, stelt Patrick van der Vegt.

www.vwsnederland.nl