HomeMachinesEtiketteren en printenVWS Nederland brengt C-label aan op verpakking van vlees en koelvers

VWS Nederland brengt C-label aan op verpakking van vlees en koelvers

Grote kans dat verpakte producten zoals vlees en koelverse producten een etiket hebben gekregen met etiketteersystemen uit de Octopus- en/of LA400-serie van VWS Nederland. “We hebben reeds bij diverse producenten in de voedingsmiddelenindustrie onze etiketteersystemen mogen leveren voor bijvoorbeeld het aanbrengen van een zogenaamd C-label aan zowel de boven-, zij- als onderzijde van de verpakking. Dit type etiket zie je in de supermarkt steeds vaker terug bij bijvoorbeeld kant-en-klaarmaaltijden”, vertelt directeur Patrick van der Vegt van VWS Nederland.

Vanuit een modern pand in Schaijk produceert en levert VWS Nederland roestvrijstalen weeg- en etiketteersystemen, die indien gewenst kunnen worden gekoppeld aan het ERP-systeem van de klant en worden uitgebreid met diverse inspectiesystemen, voor met name de voedingsmiddelenindustrie. Patrick van der Vegt: “Al onze systemen worden zowel hard- als softwarematig in eigen beheer ontwikkeld. Om de kwaliteit van de systemen te borgen, bouwen we deze allemaal in onze uitstekend geoutilleerde productieruimte in Schaijk. Zo weten we precies wat er de deur uitgaat en vinden klanten bij ons alles onder één dak.”

VWS Nederland heeft inmiddels 18 man in dienst met samen meer dan 150 jaar ervaring in wegen en etiketteren. “We zijn met ons team van professionele en gemotiveerde medewerkers daardoor een innovatieve en betrouwbare partner. Niet voor niets hebben bedrijven van klein tot groot ons hun vertrouwen reeds geschonken en behoren zij tot onze gestaag groeiende groep tevreden klanten. Er zijn al volop systemen van ons operationeel in onder andere Nederland, België, Engeland, Noord- en Zuid-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland”, besluit Patrick van der Vegt.

www.vwsnederland.nl