HomeThema'sEmpack Den Bosch 2017VWS Nederland breidt Octopus-serie uit en introduceert eigen checkweger

VWS Nederland breidt Octopus-serie uit en introduceert eigen checkweger

VWS Nederland, gespecialiseerd in wegen, etiketteren en automatiseren, neemt dit jaar deel aan de beurs Empack in Den Bosch (5 en 6 april a.s.) en zal daar onder andere de uitbreiding van haar Octopus-serie aan weeg- en etiketteersystemen en de volledig in eigen huis ontwikkelde en gebouwde checkweger Libra introduceren. Tevens toont VWS Nederland de ‘uitblinker’ uit haar assortiment, genaamd Octopus Ace, de handmatige Octopus One weeg- en etiketteersystemen en besteedt het bedrijf aandacht aan haar vertegenwoordiging van de Ravenwood linerless ‘C-fold labeling systems'.

‘Octopus family' en Libra

De voltallige ‘Octopus family' van VWS Nederland is present op Empack in Den Bosch. “Naast de Octopus Ace en Octopus One tonen wij graag onze nieuwe weeg-, prijs- etiketteermachine Octopus Max. Dit is de kleine, maar net zo geavanceerde broer van de Octopus Ace. Graag demonstreren wij ook onze nieuwe checkweger, de Libra. Deze checkweger is voor diverse toepassingen inzetbaar. Van eenvoudige weger voor het controleren van producten op boven- en ondergewicht tot weger met complete e-merk registratie”, vertelt directeur Patrick van der Vegt van VWS Nederland.

Octopus Ace

De Octopus Ace is volgens hem de nieuwe standaard in het volautomatisch weeg-prijs-etiketteren. “De Octopus Ace omvat onder andere geavanceerde Electro Magnetic Force Restoration (EMFR) weegtechnologie, overzichtelijk 19″ ‘Icon driven' touch screen, background Image Support (BIS), etiket- en product afbeeldingen op scherm, product traceerbaarheid, afdruk GS1 databar en ingrediëntendeclaraties conform wettelijke etiketteringsvoorschriften, Windows True Type Fonts, NEXUS etiketontwerp software, volledige e-merk registratie en rapportage en een Open interface (XML) voor koppeling ERP systemen. Natuurlijk is het systeem geheel in roestvaststaal opgebouwd. Voor meer informatie is iedereen van harte welkom op onze stand op Empack in Den Bosch”, stelt Patrick van der Vegt.

Octopus One

De vorig jaar geïntroduceerde Octopus One weeg-/registratiesystemen zijn volledig uit roestvaststaal opgebouwd en zijn geschikt voor het handmatig wegen, etiketteren en registreren van producten en orders. “De Octopus One is verwant aan de Octopus Ace en heeft hierdoor dezelfde ‘look and feel'. Zo omvat de Octopus One onder nadere een overzichtelijk 19” ‘Icon driven’ touch screen. Naast bij onze relaties in de Nederlandse markt zijn reeds diverse systemen wereldwijd operationeel”, licht Patrick van der Vegt toe.

Aftersales en service

VWS Nederland verzorgt de verkoop, installatie, aftersales en service op de door haar geleverde systemen. Daar waar gewenst realiseert VWS Nederland specifieke maatwerkoplossingen. “Naast kwaliteit van de producten, kennis en flexibiliteit onderscheiden wij ons op het gebied van aftersales en service. Met een team van gekwalificeerde servicemonteurs, netwerk- en softwarespecialisten verzorgen wij vanuit ons moderne pand of op locatie bij de klant een adequate service”, besluit Patrick van der Vegt.

Empack Den Bosch 2017 – Stand J315

Kijk voor meer informatie op www.vwsnederland.nl.