Home Machines Etiketteren en printen VWS Nederland biedt meer dan 150 jaar ervaring in wegen en etiketteren

VWS Nederland biedt meer dan 150 jaar ervaring in wegen en etiketteren

Vanuit een modern pand in het Noord-Brabantse Schaijk produceert en levert VWS Nederland roestvrijstalen weeg- en etiketteersystemen voor met name de voedingsmiddelenindustrie. Grote kans dat verpakte producten zoals kaas, AGF, vlees, gevogelte, vis, brood en kant-en-klaarmaaltijden een etiket hebben gekregen met een weeg- en etiketteersysteem uit de Octopus-serie van VWS Nederland.

“Alle systemen worden zowel hard- als softwarematig door ons in eigen beheer ontwikkeld. Om de kwaliteit van onze systemen te borgen, bouwen we deze allemaal in onze uitstekend geoutilleerde productieruimte in Schaijk. Zo weten we precies wat er de deur uitgaat, vinden onze klanten bij ons alles onder één dak en weten we hun producten te wegen en etiketteren als geen ander”, vertelt eigenaar Patrick van der Vegt van VWS Nederland.

Niet voor niets hebben bedrijven van klein tot groot hun vertrouwen reeds geschonken aan VWS Nederland en behoren zij tot de gestaag groeiende groep tevreden klanten. Patrick van der Vegt voorziet voor de toekomst dan ook een gezonde expansie in zowel binnen- als buitenland, waarbij VWS Nederland de verkoop, installatie en service in Nederland en België volledig zelf verzorgt.

“We hebben inmiddels 18 man in dienst met samen meer dan 150 jaar ervaring in wegen en etiketteren. We zijn met ons team van ervaren en gemotiveerde medewerkers daardoor ook voor onze dealers in het buitenland een innovatieve en betrouwbare partner gebleken. Er zijn al volop systemen van ons operationeel in onder andere Engeland, Noord- en Zuid-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland”, besluit Patrick van der Vegt tevreden.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Naam

  Bedrijf

  E-mailadres

  Bericht

  Type onderstaande code over
  captcha