HomeMachinesEtiketteren en printenVWS Nederland biedt meer dan 150 jaar ervaring in wegen en etiketteren

VWS Nederland biedt meer dan 150 jaar ervaring in wegen en etiketteren

VWS Nederland is opgericht in 2001 en specialiseert zich sindsdien in wegen, etiketteren en automatiseren, maar de ervaring van de mensen achter het bedrijf gaat veel verder terug. “Ik ben bijna twintig jaar geleden voor mezelf begonnen en heb toen al vrij snel een service engineer aangenomen. In 2003 zijn we begonnen met het ontwikkelen van onze eigen software en vanaf toen ging het hard. Er kwam steeds een mannetje bij en inmiddels hebben we circa 15 man in dienst met samen meer dan 150 jaar ervaring in wegen en etiketteren”, weet eigenaar Patrick van der Vegt van VWS Nederland nog goed.

Vanuit een modern pand in het Noord-Brabantse Schaijk produceert en levert VWS Nederland weeg- en etiketteersystemen voor met name de voedingsmiddelenindustrie. Patrick van der Vegt: “Alle systemen worden zowel hard- als softwarematig door ons in eigen beheer ontwikkeld. Om de kwaliteit van onze systemen te borgen, bouwen we deze allemaal in onze uitstekend geoutilleerde productieruimte in Schaijk. Zo weten we precies wat er de deur uitgaat en vinden onze klanten bij ons alles onder één dak. Bovendien biedt onze productieruimte voldoende plaats om meerdere lijnen naast elkaar op te bouwen, zodat we ook grote projecten voor onze klanten kunnen realiseren. Niet voor niets hebben bedrijven van klein tot groot ons hun vertrouwen reeds geschonken en behoren zij tot onze gestaag groeiende groep tevreden klanten.”

VWS Nederland verzorgt in eigen land de verkoop, installatie en aftersales op de door haar geleverde systemen, maar de weeg- en registratieterminals, weegplateaus, etiketteerapparatuur, weeg- en etiketteersystemen, controlewegers, metaaldetectoren en maatwerkoplossingen vinden tegenwoordig ook meer en meer hun afzet richting het buitenland. “We zijn met ons team van ervaren en gemotiveerde medewerkers ook voor onze dealers in het buitenland een innovatieve en betrouwbare partner gebleken. Er zijn al volop systemen van ons operationeel in onder andere Engeland, Noord- en Zuid-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland en ik voorzie voor de toekomst een gezonde expansie in het buitenland”, blikt Patrick van der Vegt vooruit.

Hij weet namelijk dat het voor zijn klanten van wezenlijk belang is om productiestilstanden tot een absoluut minimum te beperken. Patrick van der Vegt: “We spelen hierop in met preventief onderhoud en voor vragen of eventuele problemen beschikken we over een uiterst professioneel opererende serviceafdeling. Veelal kan direct telefonische ondersteuning worden geleverd en mocht assistentie op locatie noodzakelijk zijn, dan beschikken we over gekwalificeerde servicemonteurs en netwerk- en softwarespecialisten. Met samen meer dan 150 jaar ervaring in wegen en etiketteren weten we namelijk als geen ander productiestilstand tot een absoluut minimum te beperken.”

www.vwsnederland.nl