HomeMachinesEtiketteren en printenVWS Nederland beschermt printer en etiketrol met deuren

VWS Nederland beschermt printer en etiketrol met deuren

Daar waar gewenst realiseert VWS Nederland specifieke maatwerkoplossingen. Zo heeft VWS Nederland opdracht gekregen voor de levering van een op maat gemaakt weeg- en etiketteersysteem aan een klant in de visindustrie. “Op verzoek van een klant hebben we een Octopus Max weeg- en etiketteersysteem voorzien van deuren. Dit ter bescherming van de printer en etiketrol tegen water en opspattend vocht. Een maatwerkoplossing die nu ook als optie beschikbaar is op onze weeg- en etiketteersystemen. Ideaal voor toepassingen in vochtige en natte omgevingen zoals vis, vlees en gevogelte”, vertelt Patrick van der Vegt van VWS Nederland.

“Vanuit een modern pand in Schaijk produceert en levert VWS Nederland roestvrijstalen weeg- en etiketteersystemen, die indien gewenst kunnen worden gekoppeld aan het ERP-systeem van de klant en worden uitgebreid met diverse inspectiesystemen, voor met name de voedingsmiddelenindustrie. Patrick van der Vegt: “Al onze systemen worden zowel hard- als softwarematig in eigen beheer ontwikkeld. Om de kwaliteit van de systemen te borgen, bouwen we deze allemaal in onze uitstekend geoutilleerde productieruimte in Schaijk. Zo weten we precies wat er de deur uitgaat en vinden klanten bij ons alles onder één dak.”

VWS Nederland heeft met zijn team samen meer dan 150 jaar ervaring in wegen en etiketteren. “We zijn met ons team van professionele en gemotiveerde medewerkers daardoor een innovatieve en betrouwbare partner. Niet voor niets hebben bedrijven van klein tot groot ons hun vertrouwen reeds geschonken en behoren zij tot onze gestaag groeiende groep tevreden klanten. Er zijn al volop systemen van ons operationeel in onder andere Nederland, België, Engeland, Duitsland, Noord- en Zuid-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland”, besluit Patrick van der Vegt.

www.vwsnederland.nl