VWS Nederland, gespecialiseerd in wegen, etiketteren en automatiseren, toonde onlangs op Empack in Den Bosch de opvolger van de volautomatische barcodelabelprinter LP400. “Met de LP500 voor het in lijn bedrukken en aanbrengen van thermische etiketten op consumentenverpakkingen, dozen, fusten en dergelijke bent u klaar voor de toekomst”, aldus directeur Patrick van der Vegt van VWS Nederland.

De printer is uitgevoerd met een LCD-touchscreen kleurendisplay voor eenvoudige intuïtieve bediening en koppeling aan bovenliggende systemen of randapparatuur is mogelijk middels de diverse voorhanden zijnde interfaces. Patrick van der Vegt: “Met een printresolutie van 300 dpi en een printsnelheid tot 300 mm/s en een etiketafgifte door middel van een geavanceerd afblaassysteem is de printer geschikt voor vele toepassingen in food en non-food.”

Ook presenteerde VWS Nederland op Empack haar ‘Octopus Family', bestaande uit de Octopus One, Octopus Max en Octopus Ace. “Met de Octopus Family bieden we het juiste systeem voor de betreffende toepassing. Van handmatig wegen en etiketteren met de Octopus One, tot volautomatisch wegen, etiketteren en controlewegen met de Octopus Max. De Octopus Ace biedt uitgebreide mogelijkheden voor volautomatisch wegen en etiketteren, controlewegen, e-merk registratie, Auto Product Guide en Auto Positioning System voor bovenprinters”, aldus Patrick van der Vegt.

www.vwsnederland.nl