HomeNieuwsBedrijven en personenVroegop-Windig gaat biologische producten Organto verpakken

Vroegop-Windig gaat biologische producten Organto verpakken

Vroegop-Windig, groothandel en importeur van (biologische) aardappelen, groenten en fruit, maakt bekend dat het een strategisch partnerschap is aangegaan met de toonaangevende, biologische producent Organto Food. Organto is een producent van verse, biologische merkproducten die bestemd zijn voor verantwoorde en gezondheidsbewuste consumenten wereldwijd. Het bedrijf produceert jaarrond biologische producten waarbij zij continu duurzaamheid nastreven. Het strategisch partnerschap biedt Vroegop-Windig en Organto een groot groeipotentieel op de sterk groeiende markt van biologische voeding. De bekende Nederlandse groothandel in AGF gaat verpakkingsdiensten voor de diverse (huis)merken van Organto voor Noord-Europa faciliteren.

Met behulp van drie geautomatiseerde verpakkingslijnen worden de biologische producten van Organto razendsnel verpakt en middels de bestaande infrastructuur door Noord-Europa verspreid. VroegopWindig maakt hierbij gebruik van bestaande go-to-market mogelijkheden waarbij de producten onder diverse retailers in Scandinavië, Nederland en België verspreid worden. Daarnaast gaan Organto en Vroegop-Windig elkaars producten zowel in Europa als in Noord-Amerika onder de aandacht brengen.

Arnoud Maas, CEO Organto: “Wij zijn verheugd dat wij een partnerschap met een sterke speler in de biologische voedingssector hebben gesloten. Hierdoor kunnen wij onze distributiedekking optimaliseren en nieuwe producten uit het biologische assortiment van Vroegop-Windig aan ons Organto scala toevoegen”, aldus Arnoud Maas. “Vroegop-Windig krijgt middels dit partnerschap een unieke kans om samen te werken met een duurzame producent die jaarrond biologische producten vanuit zijn eigen wereldwijde platform kan leveren. Onze klanten profiteren direct van deze samenwerking wat hen een unieke propositie oplevert”, aldus Pieter Vroegop, CEO Vroegop Ruhe & Co.

Kijk voor meer informatie op www.vroegop.nl.