Home Nieuws Vraag en aanbod op PackOnline.nl een succes

Vraag en aanbod op PackOnline.nl een succes

packonlineVorige week lanceerden we op PackOnline.nl de sectie Vraag en aanbod, waarin u terecht kunt voor het (ver)kopen van gebruikte verpakkingsmachines en verpakkingsmaterialen. Inmiddels hebben al velen hun gebruikte producten aangeboden en er zijn ook al diverse verpakkingsmachines verkocht middels bemiddeling door PackOnline.nl. We kunnen dus stellen dat de ‘marktplaats' van PackOnline.nl een succes is.

Uiteraard kun u ook van dit succes profiteren. Heeft u gebruikte verpakkingsmachines of verpakkingsmaterialen te koop of bent hier juist naar op zoek? Dan bent u op PackOnline.nl dus op de juiste plek! In de sectie Vraag en aanbod vindt u gebruikte verpakkingsmachines en verpakkingsmaterialen welke te koop worden aangeboden of welke te koop worden gevraagd.

PackOnline.nl bemiddelt als onafhankelijke partij in de (ver)koop van deze producten. Het aanbieden van gebruikte verpakkingsmachines en verpakkingsmaterialen is geheel gratis! PackOnline.nl berekent aan de verkopende partij enkel een commissie van 5% van de verkoopprijs zodra het product middels bemiddeling door PackOnline.nl wordt verkocht ofwel ‘no cure no pay'.

Vraag en aanbod wordt niet alleen weergegeven op de volgende achterliggende pagina's, maar wordt ook prominent opgenomen op de startpagina en in de dagelijkse nieuwsbrief van PackOnline.nl.

Neemt u voor meer informatie en/of het aanbieden van uw gebruikte verpakkingsmachines of verpakkingsmaterialen contact op met:

Lody van Berkel

T +31 (0)13 571 67 68
F +31 (0)13 571 67 68
M +31 (0)6 52 632 830
E info@packonline.nl

Klik hier voor een actueel overzicht van te koop aangeboden en te koop gevraagde verpakkingsmachines en verpakkingsmaterialen.