HomeNieuwsBedrijven en personenVPK Packaging introduceert één merk voor volledige divisie golfkarton

VPK Packaging introduceert één merk voor volledige divisie golfkarton

Vanaf 1 oktober gaat VPK’s golfkartondivisie onder één enkele merknaam verder: VPK Packaging. VPK Packaging vervangt de merknamen Ondulys, Rigid en Peterson in respectievelijk Frankrijk, Engeland, Ierland en de Scandinavische landen. Een nieuw logo en visuele identiteit vertalen de overkoepelende toekomstvisie, die respect voor het milieu en de lokale markten centraal stelt.

De afgelopen zeven jaar kende VPK een bijzonder sterke internationale expansie. Recente overnames, waaronder het Scandinavische Peterson, een joint-venture met Klingele Paper and Packaging Group, internationale kokerproducent Corenso en uitbreidingen in zowel West- als Oost-Europa, zorgden voor een verdubbeling van de geconsolideerde omzet. Die internationale slagkracht vertaalt VPK voortaan in één merk voor de volledige golfkartondivisie. Vanaf 1 oktober vervangt VPK Packaging de merknamen Ondulys, Rigid en Peterson in Frankrijk, Engeland, Ierland, Noorwegen, Zweden en Denemarken.

Het volledige merkenportfolio van VPK Group omvat, naast VPK Packaging, ook nog Corex voor de productie van hulzen en kokers, Smart Packaging Solutions voor de productie van massief kartonnen verpakkingen en VPK Paper voor de productie van gerecycleerd papier.

www.vpkgroup.com