HomeNieuwsBedrijven en personenVH Vertical Packaging presenteert nieuwe frisse look op Interpack 2017

VH Vertical Packaging presenteert nieuwe frisse look op Interpack 2017

U bent van harte welkom op Interpack 2017 om kennis te maken met de nieuwe frisse look van VH Vertical Packaging. Met veel enthousiasme vertelt men u graag alles over de vele mogelijkheden van de Premium line Centurion en Velteko verticale verpakkingsmachines. “Zakendoen met een aanstekelijk betrokken organisatie, waar resultaat en klantvriendelijkheid voorop staan. ‘Result with a smile' noemen we dat met trots”, aldus Marcel Wetemans en Freek Jacobs van VH Vertical Packaging.

Naamswijziging

De naamswijziging van VH Verpakkingsmachines naar VH Vertical Packaging is net achter de rug en de volgende rigoureuze stap is alweer aanstaande. “Op Interpack 2017 introduceren wij een volledig nieuwe huisstijl. Strak, modern, eigenzinnig maar professioneel en met visie. Een mooi logo, krachtige slogan en klaar voor de toekomst”, kondigde directeur Marcel Wetemans onlangs al aan.

Focus

De focus van VH Vertical Packaging ligt op premium verticale verpakkingsmachines. Marcel Wetemans: “Dat doen we met onze twee topmerken: Centurion en Velteko, een zeer compleet assortiment dat alle toepassingen dekt. We vullen dit aan met volledig nieuwwaardig gereviseerde machines. Hoogste kwaliteit, topservice, professionele begeleiding van projecten en samenwerking met topmerken op het gebied van applicaties en randapparatuur zorgen voor een ‘result with a smile'.”

Prachtige projecten

In de afgelopen maanden zijn er volgens Marcel Wetemans prachtige projecten de revue gepasseerd en hebben de Centurion SC 400 (continuloper) en Velteko Doystyle machines zich als runner-up gemanifesteerd. “De Duitse markt is voor ons met meer dan 30 procent gegroeid en ook de inspanningen in de Verenigde Arabische Emiraten hebben hun eerste concrete opdrachten opgeleverd. Met een organisatie die staat als een huis en een groep gepassioneerde werknemers is het prettig werken. Dat merken wij intern, maar ook zeker onze klanten”, benadrukt hij.

Nieuwwaardig gereviseerd

Op Empack in Den Bosch liet VH Vertical Packaging de Centurion SC 400 zien en had het ook een nieuwwaardig gereviseerde Aquarius CX 360 op de stand staan om aan te tonen hoe ver het bedrijf momenteel gaat bij het volledig reviseren van een machine. Marcel Wetemans: “Niet van nieuw te onderscheiden en kwaliteit op het hoogste niveau. U vraagt zich waarschijnlijk af of de gebruikte machines en low-budget oplossingen niet meer interessant zijn voor ons? Jawel, wij vergeten onze roots niet, de markt verandert, VH verandert en daarom starten wij nog in 2017 met een nieuw concept voor basic oplossingen. Daarmee is het programma dan compleet en bedienen we, op een frisse nieuwe manier, al onze klanten. Want voor ons telt alleen ‘result with a smile'!”

Klik hier voor de uitnodiging van VH Vertical Packaging…

Interpack 2017 – Hal 5 – Stand G29

Kijk voor meer informatie op www.vhnl.com.