HomeNieuwsVolop noviteiten bij Meda-Pak

Volop noviteiten bij Meda-Pak

Meda-Pak, fabrikant en leverancier van plastic en aluminium folie, levert al meer dan 30 jaar flexibele verpakkingen voor de food en non-food sector. “Al onze producten zijn volledig gecertificeerd voor gebruik en contact met levensmiddelen. Naast de standaard plastic en aluminium folie en de recent toegevoegde producten zoals vleesfolie, kaasfolie, aluminium bakken en braadzakken is men ook voor innovatieve producten bij ons aan het goede adres”, aldus James Meering van Meda-Pak.

medapak-logoZo werden onlangs de Eazy Cutter, de Easytapecutter en de Eazy Box geïntroduceerd. “De Eazy Cutter is een innovatief glijmes waardoor de folie in de kartonnen cutterbox eenvoudig, snel en veilig op elke gewenste lengte kan worden afgesneden”, legt James Meering uit. De Eazy Cutter is beschikbaar in de afmetingen 30 en 45 cm.

De Easytapecutter is volgens James Meering een voor Nederland uniek tapeapparaat. “Door middel van een draaiknop staan er negen lengtes tape klaar voor gebruik. Hierdoor kan er sneller, veiliger en efficiënter worden gewerkt. Tevens staat het apparaat zeer stabiel op de toonbank”, aldus James Meering.

De Eazy Box is een nieuw ontwikkelde kunststof dispencer voor 30 cm brede plastic en aluminium folie. Deze houder heeft volgens James Meering vele voordelen ten opzichte van de standaard stalen dispencer. “Door het beschermde mes en oppak inkepingen kan er veilig en snel met de folie worden gewerkt. Verder zorgt de Easy Box ervoor dat de rol met folie volledig beschermd is en dus niet kan beschadigen. Tevens is de Easy Box zeer handzaam, stabiel, makkelijk schoon te houden en met één hand te bedienen en ook plaatsing aan de muur behoort tot de mogelijkheden”, licht James Meering toe.

Voor meer informatie:
James Meering
Meda-Pak
C. Verolmelaan 95
1422 ZB Uithoorn
T (0297) 58 27 57
F (0297) 58 27 58
www.medapak.nl
james.meering@medapak.nl