HomeNieuwsBedrijven en personenVollebregt Fresh Company kiest voor vertrouwde kwaliteit van Espera

Vollebregt Fresh Company kiest voor vertrouwde kwaliteit van Espera

Vollebregt Fresh Company in Zoetermeer is producent van vlees, vleeswaren en maaltijden in een breed assortiment met Bourgondisch karakter. Dit volgens de filosofie “Lekker eten maken is een keuze”. Vollebregt is sinds jaren een tevreden klant van Espera en medio dit jaar zijn de bedrijven een strategische samenwerking met elkaar aangegaan.

Na een brede oriëntatie is gekozen om binnen de huidige productieomgeving twee nieuwe Espera ES 7011 AE machines in IPx4-uitvoering te plaatsen. Dit op basis van een full-service overeenkomst, namelijk huur van de machines inclusief onderhoud en onderdelen tegen een vaste prijs voor een vaste periode. Dit houdt in dat Vollebregt te allen tijde een beroep kan doen op de serviceafdeling van Espera. Eveneens voert Espera tussentijdse inspecties en onderhoud op locatie uit om een zo hoog mogelijke uptime van de machines te garanderen. Hierdoor ontzorgt Espera de firma Vollebregt die zich volledig kan toewijden op haar productie van haar Bourgondische vlees-, vleeswaren- en maaltijdenassortiment.

Espera is een toonaangevende leverancier van geavanceerde weeg-, uitprijs- en etiketteersystemen. Espera Nederland te Eindhoven is als 100 procent dochter van het Duitse moederbedrijf Espera-Werke, verantwoordelijk voor de marketing, verkoop en service in Nederland. De machines van Espera worden voornamelijk ingezet in de foodindustrie bij industriële verpakkers van verse levensmiddelen zoals vlees, kip, vis, kaas, maaltijden, brood, groente en fruit. Daarnaast heeft Espera klanten in de overige food en non-foodindustrie.

Kijk voor meer informatie op www.espera.nl.