HomeNieuwsBedrijven en personenVoldoet uw etiket aan de nieuwe GHS eisen?

Voldoet uw etiket aan de nieuwe GHS eisen?

varilabel-video

videoOp 1 december 2010 wordt de nieuwe standaard voor het etiketteren van chemicaliën van kracht. Deze nieuwe standaard, genaamd GHS, zal een flinke impact hebben voor bedrijven, maar zij zijn zich hier volgens Borry Vrieling van Varilabel Europe vaak onvoldoende van bewust.

Klik hier voor het video-interview…

varilabel-kl“GHS heeft als doel de diverse regionale systemen te vervangen door één wereldwijd systeem. Hiermee komt er een einde aan de onduidelijkheid voor bedrijven of hun etikettering wel voldoet aan de wettelijke eisen van hun afzetmarkten en wordt het risico van boetes of inbeslagname door verkeerde etikettering vrijwel uitgesloten. Een positief geluid, maar wanneer voldoet een etiket nu eigenlijk aan die nieuwe eisen?”, aldus Borry Vrieling in dit video-interview waarin hij natuurlijk ook antwoord geeft op deze vraag.

De door Varilabel Europe ontwikkelde GHS tool geeft bedrijven inzicht in waar ze nu staan en waar ze naar toe moeten. Daarnaast biedt Varilabel Europe een tweetal innovatieve etiketteeroplossingen om tot met het oog op GHS tot een goed geprint etiket te komen met behoud van maximale flexibiliteitgericht. “Natuurlijk kunnen onze specialisten ook al uw vragen beantwoorden”, besluit Borry Vrieling.

Klik hier voor het video-interview…

varilabel-avery

Voor meer informatie:
Varilabel Europe
Techniekweg 1A
3481 MK Harmelen
T +31 (0)348 56 00 77
F +31 (0)348 55 74 76
www.varilabel.nl
info@varilabel.nl