HomeNieuwsVoedselbank gaat over op klapkratten van Polymer Logistics

Voedselbank gaat over op klapkratten van Polymer Logistics

polymer-logoDe Voedselbank in Utrecht, werkzaam vanuit buurthuis “De Wijkplaats” in de wijk Lombok kiest voor een nog efficiëntere werkwijze. Zij gaan over op de klapkratten van Polymer Logistics.  Lucia de Bree, coördinator van de voedselbank: “Wij zijn erg blij met de nieuwe kratten,  de huidige bakken waren versleten, gescheurd,  dus echt aan vervanging toe.  En bovendien niet inklapbaar.”

Met de nieuwe klapkratten heeft de Voedselbank voorlopig weer voldoende kratten om de noodlijdende gezinnen van voedselpakketten te voorzien. Als de kratten leeg zijn nemen ze ingeklapt veel minder plaats in bij de gezinnen en bij de Voedselbank.

Het was een mooie verrassing dat Mark Heijmans van Polymer Logistics gratis een volle container aardappelen meebracht.  Hopelijk kan dit voor meer bedrijven een stimulans zijn om voedsel aan hun lokale Voedselbank te doneren.

Polymer Logistics is marktleider in het ontwikkelen en produceren van ‘s werelds meest robuuste ”One-Touch” herbruikbare verpakkingsoplossingen: klapkratten, dolly’s, pallets en inklapbare containers . Alle containers worden zowel voor het transport van goederen als het presenteren van goederen in de winkel gebruikt. Hiervan is nu ook een nieuw ontwerp met beweegbare bodem. Deze bodem past zich automatisch aan naar mate het gewicht in de container toe- of afneemt. Dit maakt ergonomische belading mogelijk en de klant kan het product heel gemakkelijk pakken. 

Voor meer informatie:
Irma Stoffels
Polymer Logistics
T (0162) 37 22 90
www.polymerlogistics.com
irma.stoffels@polymerlogistics.com