Vision Partners heeft ruim twintig jaar ervaring met het leveren van turn-key industriële vision-inspectiesystemen voor de verpakkingsindustrie. In nauwe samenwerking met de klant plaatst Vision Partners inspectiesystemen in bestaande als wel in nieuwe productielijnen.

Klanten zoeken inspectiesystemen welke een hoge diversiteit aan producten kunnen inspecteren en welke eenvoudig en snel door de operator bediend kunnen worden. Daarnaast ziet Vision Partners een toenemende vraag naar complexere inspecties, waaraan het kan voldoen omdat de systemen modulair zijn opgezet.

De Labelscout is ontwikkeld voor het met hoge snelheid inspecteren van verpakkingen en etiketten. Het systeem kan eenvoudig in bestaande verpakkingslijnen worden geplaatst (retro-fit) en controleert de THT, leesbaarheid, randvervuiling, labelpositie, actiezegel positie en dergelijke. Zowel de bovenzijde als de onderzijde van de verpakking wordt gecontroleerd.

De Sealscout is ontwikkeld voor het in-line inspecteren van de verpakkingseal. Met behulp van een industriële warmtebeeldcamera wordt iedere gesealde verpakking 100% gecontroleerd op thermische afwijkingen van de sealnaad. Een thermische afwijking is een indicatie dat de seal niet aan de gestelde integriteitseisen voldoet.

www.visionpartners.nl