HomeNieuwsBedrijven en personenVision Partners blikt terug op belangrijk jaar met mooie projecten

Vision Partners blikt terug op belangrijk jaar met mooie projecten

Voor Vision Partners was 2018 een belangrijk jaar. “De verdergaande automatisering van inpaklijnen, gecombineerd met de steeds hogere eisen op het gebied van klanttevredenheid, heeft tot mooie projecten geleid. Denk aan inspectie van etiketten met de Labelscout en de inspectie van gesealde verpakkingen met de Sealscout”, blikt Jeroen Keunen, General Manager van Vision Partners, terug op afgelopen jaar.

Klanten zoeken volgens Jeroen Keunen inspectiesystemen die een hoge diversiteit aan producten kunnen controleren en die eenvoudig en snel door de operator bediend kunnen worden. “Daarnaast zien we een toenemende vraag naar complexere inspecties, waar we aan kunnen voldoen, omdat onze systemen modulair zijn opgezet.”

“Naast de vraag naar inspectie voor nieuwe productielijnen zien we een robuuste vraag naar het toepassen van verpakkings- en sealinspectie in bestaande lijnen. De Labelscout en Sealscout kunnen relatief eenvoudig in bestaande verpakkingslijnen worden geplaatst zonder de configuratie aan te passen”, besluit Jeroen Keunen.

Vision Partners wenst de lezers van Packonline een gezond, gelukkig en succesvol 2019 toe!

www.visionpartners.nl