HomeNieuwsBedrijven en personenViscon en Freshpack bundelen commerciële krachten in Unifortes

Viscon en Freshpack bundelen commerciële krachten in Unifortes

unifortesUnifortes is de naam waaronder per 1 september vier vooraanstaande bedrijven hun commerciële krachten in de nationale en internationale glastuinbouw hebben gebundeld. Freshpack in ‘s-Gravenzande, leverancier van weeg- en verpakkingsmachines, palletiseerders en omsnoeringsmachines, en Viscon in 's Gravendeel, leverancier van klantspecifieke systemen voor product en material handling zullen het commerciële gezicht van Unifortes vormen.

Samen met hun partners Sorma Group uit Italië, fabrikant van weeg- en verpakkingsmachines, palletiseerders en omsnoeringsmachines en Compac uit Nieuw Zeeland, fabrikant van elektronische sorteermachines voor groente en fruit, zal Unifortes totaaloplossingen bieden voor elk glastuinbouwproject van groot tot klein.

Door het gehele traject van oogstverwerking, verpakking en sortering als turn-key te kunnen leveren, en ook de daarbij behorende service volledig in eigen hand te hebben, ontstaat er voor de klant één aanspreekpunt voor de aanvraag, uitwerking, installatie en service van zowel standaard als ook volledige maatwerk projecten. Unifortes levert daarmee de totaaloplossing “van oogst tot supermarkt”.