HomeMachinesAandrijven en besturenViscon aanwezig op Horti Fair 2011

Viscon aanwezig op Horti Fair 2011

viscon-logoDe Horti Fair is de grootste internationale vakbeurs over techniek, innovatie en inspiratie. Op deze beurs delen circa 600 internationale standhouders hun kennis en ervaringen met elkaar. Tijdens deze dagen wil ook Viscon u zeker niet onthouden van haar technische noviteiten en zijn onze sales engineers aanwezig om u te woord te staan op stand 09.0105 in hal 9.

Als specialist in totaaloplossingen op het gebied van product & material handling levert Viscon al jarenlang wereldwijd producten in verscheidene sectoren. Viscon kan beroep doen op zijn ruime kennis en ervaring binnen zeer uiteenlopende sectoren. In alle sectoren is één ding van essentieel belang en dat is een zo hoog mogelijke productiecapaciteit te behalen door uw productie en logistieke proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Uit de kennis en ervaring is een standaard leveringspakket ontstaan van waaruit diverse projecten modulair kunnen worden opgebouwd. Enkele voorbeelden hiervan zijn de verscheidene verpakkingsmachines, palletiseerders, depalletiseerders, transporteurs, stapel- en ontstapelaars, keermachines, weeg-, sorteer- en magazijnsystemen en industriële wasmachines. Dit is slechts een kleine greep uit het leveringspakket. Dankzij een wereldwijd netwerk is Viscon in staat samen te werken met gerenommeerde partners. Deze combinatie van samenwerking, eigen ontwikkeling en realisatie maakt het Viscon mogelijk trun-key projecten af te leveren van elk formaat.

Wij kijken er naar uit u op Horti Fair stand 09.0105 in hal 9 te verwelkomen en onze ontwikkelingen met u te delen!

viscon-empack-brussel-2011

Kijk voor meer informatie op www.viscon.eu, stuur een e-mail naar info@viscon.eu of klik hier en registreer uw gratis ticket voor Horti Fair 2011..