HomeNieuwsBedrijven en personenViking Masek breidt business in West-Europe uit met Marc van Gerven

Viking Masek breidt business in West-Europe uit met Marc van Gerven

Marc van Gerven is onderdeel geworden van het team van Viking Masek. Marc zal in de functie van directeur West-Europa verantwoordelijk zijn voor alle business van Viking Masek in West-Europa en zal Stan van Vegchel opvolgen, die na een periode van 10 jaar Viking Masek gaat verlaten en van zijn pensioen gaat genieten. Stan stopt per 1 juni 2020 en zijn laatste beurzen zullen de Empack in Utrecht en de Interpack in Düsseldorf zijn.

Viking Masek zal zich nog meer focussen op de West Europese markten en zal hun business in dit gebied vergroten. Om dat nog eens te benadrukken zal er een West-Europees test- en democentrum komen en zullen er eigen locaties voor service en spare parts bij komen. Daarnaast zullen de agenten- en distributienetwerken sterk worden uitgebreid.

Marc heeft zijn kennis in kunde opgebouwd bij onder andere UVA Packaging, VDL, Tomra en GEA in diverse functies. Dit brengt een uitgebreide en marktgerelateerde ervaring mee naar Viking Masek.

Viking Masek zal aanwezig zijn op diverse Europese beurzen als standhouder en of als bezoeker. “We zullen zeker een stand hebben op de Empack van 31 maart t/m 2 april en de Interpack van 7 t/m 13 mei. Op de Interpack zullen we diverse innovaties en volledige verpakkingslijnen laten zien”, aldus Marc van Gerwen.

www.vikingmasek.cz