Videojet zorgt voor meer uptime en minimaliseert intern onderhoud

De Videojet 1580 is ontwikkeld om moeiteloos te coderen en levert blijvende uptime tijdens de dagelijkse bediening, terwijl operatorfouten worden geminimaliseerd en de Total Cost of Ownership (TCO) wordt verlaagd.

De nieuwe Videojet 1580 is uitgerust met Videojet OPTIMiZE-software die de printerprestaties, operatorgedrag en omgevingsparameters analyseert om operators op een interactieve manier te helpen bij het corrigeren van niet optimaal printergebruik, welke kan leiden tot ongeplande downtime en een nadelige invloed kan hebben op de lijnproductiviteit. Operators worden hierbij ondersteund door middel van ingebouwde instructievideo’s.

Met optionele VideojetConnect Remote Service, biedt de Videojet 1580 ingebouwde Remote Service-mogelijkheden. Hiermee krijgt u direct toegang tot het grootste netwerk van CIJ-experts ter wereld, waarbij de Videojet-monteur wordt verbonden met uw productielijn en onmiddellijke hulp kan bieden, zonder dat er iemand ter plaatse moet komen. Deze virtuele toegang kan fabrikanten helpen sneller te herstellen van stilstand, en te zorgen voor meer uptime, terwijl intern onderhoud wordt geminimaliseerd.

www.videojet.com