HomeMachinesEtiketteren en printenVideojet introduceert nieuwe LCM Unicorn II

Videojet introduceert nieuwe LCM Unicorn II

videojet-unicornII

De nieuwe Unicorn II grootkarakter inkjetprinter van Videojet Technologies B.V. is een compleet, all-in codeersysteem dat betrouwbaar en economisch 1 of 2 regels codeert op secundaire verpakkingen zoals dozen en zakken. Voorgeladen talen en karakters verhogen de flexibilteit en de efficiency van de operator,  zodat ze eenvoudig van taal en type karakter kunnen switchen en dit direct op de interface kunnen zien. De printer is gebruiks- en onderhoudsvriendelijk en codeert tot 60 meter per minuut, met een standaard printhoogte van 25mm.

videojet-logoDe Unicorn II codeert niet alleen houdbaarheidsdata, maar print ook productinformatie die noodzakelijk is voor voorraadbeheer en kwaliteitscontrole. Productnamen, identificatienummers, automatische producttellers en op de minuut-nauwkeurige tijdcoderingen, zijn met een simpele druk op de knop binnen handbereik. De eenvoudige plug and play installatie zorgt ervoor dat u binnen een aantal minuten operationeel bent.

Het codeersysteem beschikt over een controller/toetsenbord, printkop, stroomkabel, bevestigingsbeugel en een inktfles. De inktflessen kunnen eenvoudig worden vervangen. De Unicorn II heeft geen externe luchttoevoer nodig.

De gebruiksvriendelijke interface stelt u in staat, snel en eenvoudig productcodes toe te voegen en te wijzigen – inclusief datum en tijd, houdbaarheidsdata en roll-overs – middels een aantal simpele toetsen.
De Unicorn II heeft ook de beschikking over klokfuncties, producttellers en een automatische datumaanpassing.

Bent u opzoek naar een alles-in-1 oplossing voor secundaire verpakkingen, tegen een lage prijs en met lage onderhoudskosten, maar één die een goede kwaliteit levert en betrouwbaar is?
Wellicht is de Unicorn II de geschikte printer voor u!

Voor meer informatie:
Videojet Technologies B.V.

Techniekweg 26
4143 HV Leerdam
T (0345) 63 65 00
www.videojet.com
info.nl@videojet.com