HomeThema'sEmpack Den Bosch 2011Videojet breidt gamma verder uit

Videojet breidt gamma verder uit

videojet-2120-1

Naast de nieuwe 2300-serie komt Videojet met een andere nieuwe grootkarakter inkjetprinter om het gamma verder uit te breiden: De Videojet 2120. De Videojet 2120 is een gebruiksvriendelijke printer die een uitgebreide range aan producten of verpakkingen kan voorzien van een 1 of 2 regel tellende alfanumerieke code. Met een keuze uit verschillende printkoppen en inkten is de 2120 in staat om op een groot aantal soorten poreuze en niet-poreuze materialen te coderen.

videojet-logoDe 2120 kan twee printkoppen aansturen voor het aan weerszijden coderen van verpakkingen, en ook meerdere printers vanuit één scherm, voor samengestelde coderingen met meer regels.De printkop van de 700 serie is perfect voor het printen op poreuze oppervlakken, zoals dozen en trays van geribbeld karton, papieren zakken en tassen, en hout, gipsplaat, papierrollen en vergelijkbare materialen. Daarnaast is de printkop van de 800 serie ideaal voor het printen op niet-poreuze oppervlakken, zoals plastic zakken en tassen, plastic containers en inpakplastic, ge-coat karton, folies, metalen, buizen en vergelijkbare materialen.

De 2120 is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen, want voorgeprogrammeerde opdrachten kunnen meteen worden uitgevoerd of eenvoudig worden aangepast en Boodschap Management-sjablonen zorgen ervoor dat de gebruiker alleen kan kiezen uit vooringestelde waarden, wat de kans om de verkeerde code te printen sterk verkleint.

Verder kunnen opdrachten eenvoudig naar andere printers worden overgezet met USB-opslagmedia en kan met de optionele CLARiSOFT®-software codes op afstand via de PC worden aangemaakt.

videojet-2120-2

Empack Den Bosch 2011 – Stand O1001

Kijk voor meer informatie op www.videojet.eu.