HomeNieuwsBeurzen en evenementenVIDEO - Joan Hanegraaf blikt vooruit op Packaging Industry 2017

VIDEO – Joan Hanegraaf blikt vooruit op Packaging Industry 2017

Management Producties organiseert op donderdag 8 juni de tweede editie van het jaarlijkse netwerkevent Packaging Industry. Innovatie staat hoog op de agenda, zeker met het oog op de transitie naar de circulaire economie. Tegengestelde belangen kunnen zorgen voor conflicten in de keten. Door samen te werken en elkaar te versterken vergroten we de businesskansen. Wat zijn de verwachtingen voor de nabije toekomst?

In aanloop naar het congres interviewt Pack Online enkele sprekers. Zo worden op de zeven locaties van Oerlemans Packaging voortdurend nieuwe verpakkingsconcepten geproduceerd. Binnen de groep wordt de mening breed gedragen dat samenwerken binnen de gehele keten van verpakte producten noodzakelijk is om innovaties te realiseren. Managing Director Joan Hanegraaf geeft aan waarom dit noodzakelijk is en wat hij tijdens het Packaging Industry event op 8 juni zal bespreken.

Pack Online is ook dit jaar mediapartner van Packaging Industry. Relaties van Pack Online ontvangen 100,00 euro korting o.v.v. code Pack100. Meld u zich online aan via www.packagingcongres.com en ontmoet ruim tachtig professionals in Zwolle, van producent tot verpakker en logistiek dienstverlener.

Kijk voor meer informatie op www.managementproducties.com.