Home Nieuws Beurzen en evenementen VIDEO - Beursorganisator easyFairs blikt terug op topeditie Empack

VIDEO – Beursorganisator easyFairs blikt terug op topeditie Empack

empack-den-bosch-2014-video-marc

Hoewel er dit jaar de nodige verpakkingsbeurzen op de kalender staan, was daar afgelopen week op de Empack in Den Bosch weinig tot niets van te merken. “Er was sprake van een toename van het aantal bezoekers en ook bleven de bezoekers langer op de beurs. Het was voor zowel de exposanten als voor ons als beursorganisatie een topeditie”, blikt Marc van den Maagdenberg van easyFairs in een video-interview met Pack Online terug op de Empack.

empack-den-bosch-2014-logo-2014In de Brabanthallen gonsde het afgelopen week namelijk van de positieve geluiden en hing er mede hierdoor een goede, optimistische sfeer. Dat heeft er, zo blijkt ook uit de videoreportage met exposanten, mee te maken dat de markt weer aantrekt en de investeringsbereidheid in de sector toeneemt. “Ik heb veel optimisme geproefd op de Empack en dat is een goede afspiegeling van de markt. In de sector is het glas weer halfvol in plaats van halfleeg”, vertelt Marc van den Maagdenberg verblijd in het video-interview.

Klik hier voor de fotoreportage…

Klik hier voor de videoreportage met exposanten…

Kijk voor meer informatie op www.easyFairs.com/EMPACK-NL of klik hier voor een overzicht van al het nieuws dat we in aanloop naar de beurs hebben gepubliceerd over exposanten en de noviteiten en producten die zij op Empack toonden.