HomeMachinesPrimair verpakkenVH Vertical Packaging ziet verpakken als meer dan een zak om een...

VH Vertical Packaging ziet verpakken als meer dan een zak om een product

VH Vertical Packaging is opgericht in 1998, waarin werd gestart met het reviseren van gebruikte verticale verpakkingsmachines van topkwaliteit. De vraag naar nieuwe machines werd echter steeds groter. “Met onze Centurion verticale verpakkingsmachines wordt perfect ingespeeld op de behoefte van onze opdrachtgevers. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een niet meer weg te denken speler in de markt van verticale verpakkingsmachines voor de food en non-food industrie”, vertelt Freek Jacobs van VH Vertical Packaging met gepaste trots.

Zo vereist het verpakken van verse aardappelproducten volgens VH Vertical Packaging meer dan zomaar een zak om het product. “Het is één van onze specialismen: het perfect verpakken van verse producten die kwetsbaar zijn. Wij zorgen voor een gegarandeerde houdbaarheid door optimaal gesloten verpakkingen te voorzien van de juiste begassing en restzuurstofwaarde. Het resultaat is een prachtige sealkwaliteit, strak verpakt, zonder vouwen en met houdbaarheidsdatum en/of een etiket”, vult Marcel Wetemans aan.

De Centurion verticale verpakkingsmachines zijn volgens VH Vertical Packaging toppers in het premium segment. “Het design van de machine straalt eenvoud en klasse uit, waarbij gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid voorop staan. De hoogste uptime van meer dan 98,5%, lage gebruikskosten en weinig onderhoud zijn sterke punten van de Centurion”, somt Freek Jacobs op.

Voor de Centurion verticale verpakkingsmachines heeft VH Vertical Packaging bovendien een innovatief systeem ontwikkeld voor het ondersteunen en eventueel omkeren van grote verpakkingen zonder dat de operator iets handmatig hoeft in te stellen. “Het gemak zorgt voor kwaliteit en daarmee voor een optimale output. En wist je dat de klant waar wij deze machines al hebben geplaatst ook nog eens ‘viel' voor het design van de Centurion? Als dat niet ‘result with a smile' is”, besluit Marcel Wetemans.

www.vhnl.com