HomeNieuwsMachinesVH Vertical Packaging staat graag even stil bij een bijzonder jaar

VH Vertical Packaging staat graag even stil bij een bijzonder jaar

Voor VH Vertical Packaging was 2018 een bijzonder jaar. “Het jaar van transitie en het fundament voor de komende jaren. Klaar voor groei, klaar voor nieuwe modellen van de Centurion en helemaal klaar voor een intensieve samenwerking met ons partnerbedrijf in Canada en Amerika. Vandaar ook de internationale beurzen in Shanghai en Chicago in de zomer en het najaar van 2018. Ook het jaar van software 2.0 waarbij we van een parttime software-engineer naar bijna twee fulltimers zijn gegaan”, staat directeur Marcel Wetemans aan het eind van 2018 nog even stil bij het afgelopen jaar.

Wat staat er in 2019 te gebeuren? Marcel Wetemans: “Allereerst gaan we veel intensiever de markt verder kennis laten maken met onze machines, daarvoor zal een extra salesmanager worden aangetrokken. Verder komen er twee nieuwe modellen van de Centurion op de markt. Onze specialiteit is op dit moment de branches voor geraspte kaas diepvries en ontbijtgranen. In die segmenten staan meer dan 70% van onze machines. In 2019 voegen wij daar een belangrijke branche aan toe: de branche voor vers en convenience. Voor dit marktsegment komt er een basisversie van de Centurion. Wat niet nodig is, zit er niet op. Eenvoud zonder in te boeten aan kwaliteit, RVS-uitvoering en hygiënisch design.”

De klanten die altijd graag een Centurion hadden willen kopen maar waarvoor deze qua uitvoering en investering volgens Marcel Wetemans een brug te ver was. “Uiteraard ook met het oog op de trouwe afnemers van onze nieuwwaardig gereviseerde machines. Voor hen hebben wij vanaf eind eerste kwartaal 2019 de Centurion i 320. De tweede machine is met het oog op de Amerikaanse markt ontwikkeld en staat nu al in het veld om de laatste puntjes op de i te zetten”, licht Marcel Wetemans toe.

Met een nieuwe website en vol frisse energie staat 2019 bij VH Vertical Packaging in de startblokken. Marcel Wetemans: “Klaar voor actie en klaar voor nog meer ‘Result with a smile' Ons team wenst u een gezellige kerst en een succesvol en gezond nieuwjaar!”

www.vhnl.com