Home Machines Primair verpakken VH Vertical Packaging perfectioneert verticale verpakkingsmachine

VH Vertical Packaging perfectioneert verticale verpakkingsmachine

VH Vertical Packaging heeft haar verticale verpakkingsmachine Centurion door de jaren heen steeds verder geperfectioneerd. Het bedrijf streeft er namelijk naar de machine geheel onderhoudsvrij te maken. “Ze hebben bijna geen onderhoud meer nodig. Dat houdt de kosten laag en zorgt ervoor dat de machines vrijwel niet meer stil hoeven te staan. Met maar één doel: ‘result with a smile'”, benadrukt directeur Marcel Wetemans van VH Vertical Packaging.

De slijtage van de machine in het algemeen en de motoren in het bijzonder kan VH Vertical Packaging heel nauwkeurig monitoren tijdens de levensduur van de machine. Marcel Wetemans: “Mocht er onverhoopt iets kapot gaan worden reparaties snel ingepland. De Centurion is dusdanig modulair opgebouwd dat complete groepen op eenvoudige wijze uit te bouwen zijn. Dat verkort de hersteltijd tot wel 40 procent ten opzichte van andere verticale verpakkingsmachines.”

In geval van storing kan VH Vertical packaging tegenwoordig in meer dan de helft van de gevallen volstaan met online hulp via Remote Engineer. “Wij kunnen realtime meekijken in de machine en zorgen voor adequate informatie, ondersteuning of updates. Dit resulteert voor onze klanten in lagere kosten en voor ons optimaliseert het de inzet van onze monteurs”, besluit Marcel Wetemans.

www.vhnl.com