HomeNieuwsMachinesVH Vertical Packaging ontwikkelt steeds vaker complete lijnen

VH Vertical Packaging ontwikkelt steeds vaker complete lijnen

VH Vertical Packaging is opgericht in 1998, waarin werd gestart met het reviseren van gebruikte verticale verpakkingsmachines van topkwaliteit. De vraag naar nieuwe machines werd echter steeds groter. “Met onze Centurion verticale verpakkingsmachines wordt perfect ingespeeld op de behoefte van onze opdrachtgevers. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een niet meer weg te denken speler in de markt van verticale verpakkingsmachines voor de food- en non food industrie”, vertelt Marcel Wetemans van VH Vertical Packaging.

Het leveringsprogramma is volgens hem op uitstekende wijze ingevuld en omvat onder andere nieuwe en gebruikte verticale verpakkingsmachines, doseringssystemen en benodigde randapparatuur. Daarnaast worden steeds vaker turnkey verpakkingslijnen ontwikkeld. Collega Freek Jacobs: “Vanuit ons goed geoutilleerde bedrijfspand in Weert bouwen, reviseren en onderhouden we verticale verpakkingsmachines. Met inmiddels honderden operationele installaties in binnen- en buitenland wordt er alles aan gedaan om de meest veeleisende opdrachtgevers tevreden te stellen.”

Naast het bouwen en leveren van individuele verticale verpakkingsmachines biedt VH Vertical Packaging ook steeds vaker turnkey oplossingen. “Op basis van uw eisenpakket wordt met de grootste zorg een complete verpakkingslijn op maat ontwikkeld, met een gegarandeerde hoge capaciteit en bedrijfszekerheid. Van engineering tot en met installatie en inbedrijfstelling heeft u slechts één aanspreekpunt. Over transparantie gesproken”, benadrukt Marcel Wetemans.

Dit betekent volgens hem korte lijnen, helder afspraken, strakke planning, kwaliteitsapparatuur en bovenal een prettige en professionele samenwerking. Na de installatie van de verpakkingslijn worden trainingen gegeven aan technisch medewerkers en operators. Freek Jacobs: “Op deze wijze bent u verzekerd van een toekomstbestendige verpakkingslijn met optimaal rendement en een lange levensduur. Daarnaast zijn support, onderhoud en service vanzelfsprekend.”

www.vhnl.com