HomeMachinesPrimair verpakkenVH Vertical Packaging maakt gebruikte machines klaar voor een tweede leven

VH Vertical Packaging maakt gebruikte machines klaar voor een tweede leven

VH Vertical Packaging is in 1994 gestart met het reviseren van gebruikte verpakkingsmachines. Deze gebruikte machines worden in de eigen werkplaats, zowel mechanisch, optisch als elektrisch, klaargemaakt voor een tweede leven. “VH Vertical Packaging is altijd doorgegaan met reviseren en heeft zowel nieuwe als gereviseerde machines in het programma. Ambachtelijke techniek vanuit een eigentijds bedrijf. Met inmiddels honderden operationele installaties doen we er alles aan om iedere klant tevreden te stellen. We noemen dit ‘result with a smile’”, vertelt Freek Jacobs van VH Vertical Packaging.

Zoekt u een verpakkingsmachine van topkwaliteit, maar kiest u er voor niet te investeren in een nieuwe machine? Freek Jacobs: “VH Vertical Packaging heeft altijd minimaal 25 gebruikte machines van onder andere GEA en Aquarius op voorraad, welke we na revisie als volledig vernieuwd kunnen leveren. Een interessant aanbod en topkwaliteit voor een medium prijs. Reken op 60% van de prijs van een nieuwe premium verpakkingsmachine.”

Reviseren past volgens VH Vertical Packaging ook bij duurzaam ondernemen. “Het hoogwaardig reviseren van machines is een vak apart waarin we al twintig jaar zeer veel ervaring hebben. Het ombouwen van de besturing naar hedendaagse maatstaven en het geheel reviseren van machines past in het beeld van duurzaam ondernemen. Daarnaast is het economisch aspect een goede reden om voor een nieuwe besturing of gereviseerde machine te kiezen zonder hierbij aan productiebetrouwbaarheid in te hoeven leveren”, legt Freek Jacobs uit.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Naam

  Bedrijf

  E-mailadres

  Bericht

  Type onderstaande code over

  captcha