HomeNieuwsBedrijven en personenVH Vertical Packaging legt focus op snelheid en professionaliteit

VH Vertical Packaging legt focus op snelheid en professionaliteit

In een groeiende economie heeft iedereen het druk en moeten kansen worden benut door snel te schakelen en in te spelen op de marktvraag. Dit is natuurlijk heel positief, maar deze ontwikkeling kent ook een keerzijde. Klanten moeten namelijk vaak een relatief lang traject doorlopen om een machine-investering goed gekeurd te krijgen. Ze willen de machine hierna logischerwijs in een razend tempo op de werkvloer zien verschijnen. Dan is een lange levertijd het laatste waar de klant op zit te wachten. In dit artikel legt VH Vertical Packaging uit hoe zij hiermee omgaat.

De verticale verpakkingsmachine Centurion van VH Vertical Packaging is een bewezen concept voor klanten. “De machine, die productietechnisch slim in elkaar zit, kunnen wij sinds dit jaar veel sneller leveren. Het platform van de Centurion is namelijk dusdanig ontworpen dat de machines tot aan het Klant Order Ontkoppel Punt (KOOP) niet van elkaar verschillen. Dat KOOP ligt ver in het productieproces waardoor de machines voor 80 procent gelijk zijn tot deze op klantspecificatie worden afgebouwd”, legt directeur Marcel Wetemans van VH Vertical Packaging uit.

De levertijd voor de klant wordt op deze manier meestal veel korter. In noodgevallen zijn er al machines geleverd in een fractie van de reguliere levertijd, die met 6 tot 9 weken volgens VH Vertical Packaging al uitzonderlijk kort is. Marcel Wetemans: “Uiteraard zijn er altijd speciale wensen en uitvoeringen die iets meer tijd vergen, maar het overgrote deel van de verkochte Centurions stond dit jaar in no-time bij onze tevreden klanten.”

VH Vertical Pacakging bewijst hiermee dat een high-end verticale verpakkingsmachine geen oneindig lange levertijd hoeft te hebben. Professionele begeleiding vanaf de order-intake, adequate installatie en instructie, en een flexibele aftersales zorgen voor een vlekkeloze start met een nieuwe Centurion. “De Centurion is een betrouwbaar 24/7 werkpaard voor verse en diepgevroren levensmiddelen. De machine is zowel intermitterend als continu een toonaangevend product. Hiermee staan wij garant voor ‘Result with a Smile'”, besluit Marcel Wetemans.

Kijk voor meer informatie op www.vhnl.com.