Op 25, 26 en 27 november staat VH Vertical Packaging op Interpom Primeurs 2018. De verticale verpakkingsmachine Centurion SC 400 is in actie te zien op stand 188 van De Bruyne Food Processing Equipment. Freek Jacobs van VH Vertical Packaging is aanwezig om u te ontvangen en te voorzien van alle informatie.

“We hebben met onze Centurion SI en SC 400 inmiddels een belangrijke positie in de markt voor fresh en frozen food ingenomen. Maar waarom kiezen bedrijven steeds vaker voor de Centurion in plaats van voor de gevestigde orde? Dat is eigenlijk heel simpel, want bij VH Vertical Packaging krijgt u niet alleen een prachtig product maar ook nog eens die oprechte, persoonlijke service en aandacht”, stelt Freek Jacobs.

Het grote verschil maakt VH Vertical Packaging volgens hem door te zijn wie men is. Freek Jacobs: “Een no nonsens aanpak staat daarbij hoog in het vaandel. Alsmede echt bereikbaar te zijn, ook buiten kantooruren. Aandacht voor detail, niet alleen wat betreft de machine maar ook alles er omheen. Noem het de ‘VH Experience’ of ‘Result with a smile’ en ervaar onze doelgerichte aanpak.”

www.vhnl.com