VH Vertical Packaging presenteerde onlangs een compleet nieuw concept voor het verpakken van diverse soorten stand-up pouches met of zonder hersluitmogelijkheid. “Focussend op een hoge machinekwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Ontwikkeld door onze eigen engineers en gebouwd door onze mensen in Weert. En daar zijn we trots op”, benadrukt directeur Marcel Wetemans van VH Vertical Packaging.

Het bedrijf uit Weert is producent van RVS verticale verpakkers van hoge kwaliteit, geschikt voor 24/7 productie en ondersteunt met de beste service en support. Marcel Wetemans: “Naast deze kernactiviteit leveren wij turn-keyprojecten waarbij we gezamenlijk met de klant de gewenste applicaties uitzoeken. Het doel is leveren van de hoogste kwaliteit tegen een nette prijs en zorgen voor blije klanten. Laagdrempelig, vriendelijk, professioneel en goed geregeld.”

Ondanks dat VH Vertical Packaging een relatief klein bedrijf is, kan het series van één tot twintig machines tegelijk bouwen. “Hoe dat komt? Wij hebben onze productie dusdanig gestroomlijnd dat we het klantkoppelpunt, het moment dat de machine klant specifiek wordt, kunnen verleggen van 50% naar meer dan 80%. De basismachine bouwen we dan ook op voorraad waardoor we veel sneller een machine kunnen leveren. Result with a smile”, besluit Marcel Wetemans.

www.vhnl.com